6,7 kg på 30 dagar

Jag har bestämt mig för att gå ner 6,7 kg i vikt på 30 dagar, så att jag kommer ner på min idealvikt på 82 kg.  Jag ska börja gå och träna med min dotter på gym. Idag gick jag i rask takt runt sjön. Det tog ungefär 1 timme och 10 min. Jag var så nöjd med mig själv! Tills jag mötte en kille som rundade mig 3 gånger...Min start vikt är 88.7 kg så nu gäller det att återta kontrollen över kroppen. Ute i spåret hittade jag ett annorlunda björkblad. Tänk vad man kan hitta i naturen!



Hej igen! Jag har inte hållit vad jag lovat,  att gå ner 6,7 kg. Så jag får nog starta träningen i alla fall, det är så man får skämmas lite. Eller så är det bara mänskligt! Ja så är det, jag är mänsklig. Det var en bra ursäkt den måste jag komma i håg!

Wienerschnitzel på fläskfilé till ca 6 pers



Ingridienser

Panering

Ca 4 ägg

Ca 4dl ströbröd

Schnitzlarna

900 g fläskfilé

Rökt skinka

Ost i skivor med lite smak, gouda går bra

Tillbehör

Bearnaisesås på burk, den kalla sorten är godast

Pommes frites eller strips

Grönsaker

Gör så här:

Putsa filéerna från hinnor, filesträng och annat skräp som följer med för att öka vikten (så att dom som säljer ska tjäna mer pengar). Skär upp filén i ca 3 cm tjocka skivor. Lägg en fileskiva i en bit plastfolie som du viker i hop.  Nu kan du ta en kastrull och banka ut skivan, den ska bli ca 3 mm tjock.  Gör så med alla bitar tills alla är platta. Para ihop dom som blivit lika. Om några bitar inte går att banka så panerar du dem och steker som smakprov. Nu lägger du först en fileskiva, sedan  2 skivor ost, sedan rökt skinka, ost igen och till slut sista fileskivan. När alla är klara kan du panera dem och steka dem i margarin. Sätt värmen på 5:an, brödet brukar brännas så skölj pannan ibland med varmt vatten. Lycka till!

 


Linssoppa


RSS 2.0